Meervoudige Restobar in laidback sfeer

New Urban Comfort Food

Flor Fina is zes dagen per week geopend voor iedereen die zin heeft in good ol’ gezelligheid met een verfijnde twist.

Flor Fina is gevestigd in de voormalige Korenbeurs, een monumentaal pand dat door bijzondere ingrepen is omgetoverd tot hèt stralende hart midden in de Arnhemse binnenstad.

Adem het stadsleven in bij Flor Fina en haal bij ons herinneringen op waarvan je niet wist dat je ze had. Of je nu een zakelijke bespreking hebt, met je lievelingsvrienden of familie afgesproken hebt of een momentje voor jezelf pakt, Flor Fina is ongetwijfeld een plek die aansluit op jouw wensen.

Waan je midden in Arnhem een klein beetje aan de kust met verse vis, schaal- en schelpdieren uit onze Sea Food Bar. Wie wil er nou niet beginnen met oesters en proosten met een bubbeltje? Of begin jij met onze pincho’s, explosieve smaakbommetjes uit de Pincho’s bar op Flor Fina’s eigen wijze. Of laat jij je verwennen met gerechten uit Flor Fina’s New Urban Comfort Food keuken. Nederlandse ingrediënten verrijkt met smaken en herinneringen aan verre reizen..

Kom je met meerdere personen? Reserveer dan voor de zekerheid nu een tafel!

Flor Fina Loves to Party

Samen met je collega’s, vrienden en familie vier jij bij Flor Fina alles wat er te vieren valt! Pluk de dag bij Flor Fina. Deze nieuwe hotspot in Arnhem heeft van alles voor jou en je gezelschap in huis.

Bij ons kun je genieten van New Urban Comfort Food, verse visjes uit de Sea Food Bar en de lekkerste Pinchos. En onze Cocktails en wijnen zijn altijd ready to serve. Dit alles op een fijne plek in het hart van Arnhem, in de schitterend gerenoveerde Korenbeurs.

Klein of heel groot, beneden, op onze verdieping óf allebei? Alles kan bij Flor Fina. En het mooie is dat jij kan kiezen hoe je het hebben wil.

Neem contact op